Ledverlichting Soest - Specialist in duurzame energie
RSS

Recente posts

Infinity zonnepanelen
Houtkachel of open haard
Bowlingbaan de Korf in Leusden voorzien van led verlichting
Opbouw showroom led kerstverlichting begonnen
Enorme uitbreiding assortiment led kerstverlichting

Categorie├źn

Duurzame energie
Goedkope led verlichting
Ledverlichting
Nieuws over led verlichting
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Infinity zonnepanelen

Ledverlichting Soest levert topkwaliteit Infinity zonnepanelen. Dit is de Rolce Royce onder de zonnepanelen. Perfecte afwerking. Stevig en robuust frame wat zonder kostenbesparing in elkaar is gezet zodat het zeker 30 jaar mee kan. Aan de achterzijde bevindt zich het diodekastje met MC4 stekkertjes. Dit diodekastje is voorzien van maar liefst 6 diodes. Meeste zonnepanelen zijn uitgevoerd met 2 of 4 diodes. Werkelijk nergens is op bezuinigd.  Uiteraard heeft dit paneel een positieve tolerantie van 3% en een efficiëntie van 15,4%.

Houtkachel of open haard

houtkachel of open haard?
door praktischduurzaam | 3 januari, 2011
Houtkachels en open haarden zijn populair. Reden hiervoor zijn  o.a. de wisselende energieprijzen en de behoefte aan sfeer en warmte. Wie geniet er niet van een ontspannen gezellige avond met vrienden en familie rond een zacht knapperend haardvuur?
Een open haard geeft gezelligheid, een houtkachel geeft gezelligheid en warmte. Stook je een paar avonden per jaar dan is de openhaard een optie maar wil je wat vaker van het vlammenspel genieten en ook nog nuttige warmte, ga dan voor een houtkachel, die wint het op veel punten van de open haard.

Bowlingbaan de Korf in Leusden voorzien van led verlichting

Ledverlichting Soest heeft vandaag Bowlingbaan de korf in Leusden voorzien van led verlichting. Na een goede voorbereiding en overleg met de opdrachtgever zaten vanmorgen 5 medewerkers van Ledverlichting Soest om 6.00 uur aan de koffie in de eigen showroom aan de Beckeringhstraat 39 in Soest. Directeur eigenaar Frank Koch die al een groot stuk van deze klus had voorbereid met medewerker Lex bijlhout (die ook vandaag aanwezig was op de montage klus) sprak een aantal details door met de top monteur van Ledverlichting Soest, De heer Jeroen Calis.

Opbouw showroom led kerstverlichting begonnen

De uitbreiding van de showroom bij Ledverlichting Soest begint vormen aan te nemen. In 2008 begon Ledverlichting Soest met 1 wand voorzien van diverse ledlampen. Al snel was de ruimte van 30m2 volledig gevuld met alle typen ledlampen zoals E27 led lampen, GU10 led lampen, MR16 led lampen, led bouwlampen, RGB led verlichting etc. etc. Om toch zoveel mogelijk te kunnen laten zien van ons assortiment, wat inmiddels bestaat uit meer dan 900 led producten, begonnen we aan een tweede gedeelte in ons pand waar we de focus gingen leggen op ons assortiment led tuin verlichting.

Enorme uitbreiding assortiment led kerstverlichting

Enorme uitbreiding assortiment led kerstverlichting bijLedverlichting Soest
 
Ledverlichting Soest heeft zijn assortiment op het gebiedvan kerstverlichting behoorlijk uitgebreid. Daarnaast komt er op de boven verdieping een specials afdeling in de showroom voor alleen kerstverlichting. Prachtige led figuren zoals Kerstmannen, pinguïns, herten, ijsberen, raamdecoraties, led kaarsjes, falling snow,en nog veel meer zullen allemaal te zien zijn in de showroom vanaf begin september. De vraag naar kerstverlichting is ieder jaar rond november weer extreem groot.

Nieuwe buiten lampen met 25 jaar garantie

Ledverlichting Soest presenteert buiten armaturen met 25 jaar garantie tegen corrosie en roest. Absolute topkwaliteit uit Zweden. Aangezien langs de Zweede kust alles weg roeste kwam een Zweedese fabrikant met deze nieuwe armaturen om voorgoed van dit probleem af te zijn. De armaturen bestaan uit 99% zuiver aluminium voorzien van een speciale coating. Ledverlichting Soest is officieel distributeur van deze armaturen. Door de grote voorraad in Zweden kunnen ook grote bestellingen snel uitgeleverd worden.

Philips doet ook in verlichting

 
Philips verlicht EK voetbal
 
24 mei 2012 11:05
 
AMSTERDOM - Philips levert de verlichting in het merendeel van de stadions die gebruikt worden tijdens het Europees kampioenschap voetbal in Polen en Oekraïne.
 
Dat maakte het elektronicaconcern donderdag bekend. In Polen worden de speelvelden in Lviv, Poznan en Wroclaw voorzien van stadionverlichting van Philips, en in Oekraïne die in Kiev, Donetsk en Charkov.Daarmee verzorgt het Nederlandse bedrijf, dat als sinds de jaren '50verlichting levert bij grote sportevenementen, de lampen in zes van de achtstadions.

Energie besparen

Energie besparen wordt steeds belangrijker. Steeds vaker proberen gemeentes bewoners inzicht te geven over de mogelijkheden van energie besparing. Zo ook gemeente Amertsfoort. Ledverlichting Soest is gevraagd door 033 energie hier ook zijn steentje aan bij te dragen. Ledverlichting Soest heeft speciaal voor 033 energie een speciale website gebouwd.www.033led.nl Op deze site is voor de meeste conventionele lampen een ledlamp te vinden waarmee je 80-90% energie kan besparen. De sitewww.033led.

rgb led strip

 
Decoratieve led verlichting.
 
Met led verlichting zijn de mogelijkheden om iedere gewenste sfeer met licht te creëren bijna oneindig. Met een rgb ledstrip kan op eenvoudige en goedkope  wijze een groot resultaat worden geboekt. Een rgb ledstrip is een strip van rond de 10-12mm breed en 3mm hoog. Ieder ledje bestaat uit 3 ledjes. Namelijk een rode, een groene en een blauwe. Door het mengen van deze kleuren kan bijna iedere gewenste kleur worden gecreëerd. Een en ander is wel afhankelijk van de bediening.

Ledverlichting Soest verbouwt Tattoo Bob

Tattoo Bob
 
Vandaag 27 april 2012 zijn we weer bezig geweest bij Tattoo Bob voor de afrondende fase. Uiteindelijk hebben ze er toch voor gekozen om de 4 achterwanden aan te sturen via DMX. Daarnaast willen ze de balie in de zaak aan de onderzijde ook nog voorzien van een rgb ledstrip. Deze zouden we ook aan kunnen sluiten op het DMX paneel. Voor volgende week zitten alle monteurs van Ledverlichting Soest al strak ingepland. Maar in mei zal project Tattoo Bob worden afgerond.Voor meer info klik