Ledverlichting Soest - Specialist in duurzame energie
RSS

Recente posts

Infinity zonnepanelen
Houtkachel of open haard
Bowlingbaan de Korf in Leusden voorzien van led verlichting
Opbouw showroom led kerstverlichting begonnen
Enorme uitbreiding assortiment led kerstverlichting

Categorie├źn

Duurzame energie
Goedkope led verlichting
Ledverlichting
Nieuws over led verlichting
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Energie besparen

Energie besparen wordt steeds belangrijker. Steeds vaker proberen gemeentes bewoners inzicht te geven over de mogelijkheden van energie besparing. Zo ook gemeente Amertsfoort. Ledverlichting Soest is gevraagd door 033 energie hier ook zijn steentje aan bij te dragen. Ledverlichting Soest heeft speciaal voor 033 energie een speciale website gebouwd. www.033led.nl Op deze site is voor de meeste conventionele lampen een ledlamp te vinden waarmee je 80-90% energie kan besparen. De site www.033led.nl is niet overladen met producten. De site is zeer overzichtelijk en louter voorzien van goed geprijsde produccten. Ook voor mensen buiten Amersfoort een echte aanrader.
Alles over 033Energie
Energie besparen doe je samen. Met dit besef hebben 13 bedrijven en organisaties uit Amersfoort en omgeving hun krachten, kennis en expertise gebundeld in het consortium 033Energie. De samenwerking 033Energie wordt financieel ondersteund door het Ministerie van BZK. Voor Amersfoort is het doel om de komende drie jaar minimaal 2.000 woningen twee energielabelsprongen of minimaal de stap naar energielabel B te laten maken.
Door intensieve samenwerking en kennisdeling wil 033Energie initiatieven opstarten in verschillende wijken in Amersfoort om zo collectief te werken aan bewustwording en energiebesparing van bestaande woningen.
033Energie is er voor iedereen: huurders, kopers, VVE's en bedrijven. Uw deelname en betrokkenheid staan centraal in het project. En dat werkt! Zo zijn er 2010 en 2011 onder de noemer 'Energiebesparing in de wijk' zeer goede resultaten bereikt met het opzetten van (tijdelijke) bewonersteams per wijk die meedenken over de gewenste aanpak en communicatie.

Alle huurders, kopers en VVE's in Amersfoort en omgeving helpen om een of meerdere stappen te zetten met de energiebesparing en het comfortabel maken van hun bestaande woning.
033Energie wil haar doel bereiken door het voeren van voorlichtingscampagnes en -bijeenkomsten, het faciliteren van initiatieven, het werven van staatambassadeurs en het aanbieden van aantrekkelijke financieringsvormen. Daarnaast wil 033Energie tal van nieuwe innovatieve diensten en producten ontwikkelen waar iedereen van kan profiteren. Want wat zou het mooi zijn als we in 2030 kunnen vaststellen dat mede dankzij uw inspanningen de stad en omgeving van Amersfoort daadwerkelijk CO2 neutraal is.
033Energie is een organisatie die:
 
  1. kennis en expertise samenbrengt door samenwerking van 13 verschillende bedrijven en organisaties;
  2. wijk voor wijk campagne voert om bewoners te enthousiasmeren;
  3. acties start en ondersteunt die betrekking hebben op energiebesparing van bestaande woningen;
  4. ervaringen opdoet, kennis deelt en innovaties ontwikkelt, waar iedereen van profiteert;
  5. een centraal punt heeft waar burgers terecht kunnen met hun vragen;
  6. innovatieve producten en diensten ontwikkelt die het voor de consument mogelijk maken om aantrekkelijker en gemakkelijker energie te kunnen besparen.

In Amersfoort zijn er ruim 60.000 woningen. Op dit moment hebben al circa 12.500 woningen een energielabel op hun woning. Het is de bedoeling dat de komende drie jaar minimaal 2.000 woningen (liggend in de gemeente Amersfoort en omgeving) minimaal twee labelstappen maken of op label B-niveau zijn gebracht. Daarnaast is een belangrijk doel het opdoen van kennis en ervaring voor een eventuele landelijke introductie van deze aanpak
033Energie is een samenwerkingsverband tussen:
De gemeente Amersfoort, de aannemers en adviseurs DE Partner, van Keulen Bouw, E.NU Midland, ABM Belbouw, Carmen b.v, Oase Wooncomfort, Rabobank, Eneco, Hogeschool Utrecht, Tribes@Work en De Energieambassade.

5 Reacties op Energie besparen:

Comments RSS
Custom writing on dinsdag 18 juli 2017 6:52
Constantly has simply correct posts and subjects please preserve it up! hundreds of blogs are going beneath these days from lack of new posts and many others
Reageren op een reactie


Ryan on donderdag 19 oktober 2017 7:12
Yes, I am well known in the workplace and the marketplace that I am a Believer of Jesus Christ. The Word teaches that if we are ashamed of Him before men, He would be ashamed of us before the Father. Be blessed, stay blessed, & don't stress...
Reageren op een reactie


karresults.nic.in 2018 on woensdag 25 april 2018 13:10
Karnataka SSLC exam Result 2018
Reageren op een reactie


how to fix sound problems in windows 10 on zaterdag 23 juni 2018 8:22
Online games are very awesome to do enjoy to play free if you are interested to do enjoy free without download and register.
Reageren op een reactie


Gurem on maandag 19 november 2018 13:17
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment