top of page

Floodlights

Ledverlichting Soest is marktleider in Nederland op het gebied van floodlights. Gezien onze grote inkoop kunnen wij deze ledstralers leveren tegen de scherpste prijzen. Wij bieden een ruim programma van floodlights van 10 Watt tot 140 Watt. De lichtopbrengst varieert van 600 lumen tot 8400 lumen. Onze floodlights zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Warm wit, natuurlijk wit en koel wit. Uitstekend buiten toe te passen voor het aanlichten van gevels, reklameborden, fabriekshallen etc. De led schijnwerpers (die ook wel led bouwlampen worden genoemd) zijn IP65 en voorzien 2 jaar garantie.

Klik hieronder om onze floodlight folder te downloaden.

Mocht u vragen hebben over een bepaalde floodlight, of mocht u de eulumdat files willen ontvangen dan kunt u onze showroom in Soest bezoeken of ons bellen op 06-57 567 400.

In onze showroom zijn al onze led bouwlampen en andere ledproducten te zien.

Voor groot afnemers hebben wij speciale prijzen. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar ledverlichting@orange.nl

Catalogus 2010.pdf (PDF — 2 MB)

Als u op zoek bent naarled verlichting dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bestaan uit een vast team van 9 man wat zich continue bezig houdt met led verlichting. 4 medewerkers op onze kantoren en 5 monteurs welke iedere werkdag opnieuw bezig zijn met plaatsingen en montage. In tegenstelling tot andere bedrijven die zich bezig houden met led verlichting zijn wij technisch zeer goed onderlegd op het gebied van deze tak van sport. Via het Dialux systeem kunnen wij professionele lichtberekeningen maken voor u. Daarnaast is onze elektrotechnische achtergrond en vele jaren ervaring in de verlichtingsindustrie bepalend voor de positie welke wij in de markt bekleden. Wij bedienen met name groothandels, winkels en elektrotechnische bedrijven. Maar ook de particulier kan eenvoudig bestellingen bij ons doen via onze webshop.

Sinds 1996 zitten wij in het bedrijfspand aan de Beckeringstraat 39 in Soest. Met een oppervlakte van 350 m2 zijn er diverse kantoorruimtes voor onze medewerkers, magazijn voor onze voorraad en een showroom waarin alle producten welke wij aanbieden zijn te zien.

Om een compleet overzicht te kunnen krijgen van onze producten kunt u direct gaan naar onze webwinkel waarop al deze producten staan. www.ledverlichtingshop.nl.

Bent u een groothandel, installateur of een ander bedrijf wat onze producten wil gaan verkopen aan de eindgebruiker of tussenhandel dan kunt u een account aanmaken op onze B2B site www.ledverlichting-ledverlichting.nl. De prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze vaste afnemers. Een account wordt alleen goedgekeurd indien wij vast kunnen stellen dat u daadwerkelijk de producten van ons gaat door verkopen.

03 februari 2012

Bent u op zoek naar een degelijk 3-fasenrailsysteem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alles op het gebied van

3-fasenrailsysteem liggen. Daarnaast hebben wij een grote voorraad waardoor u het 3-fasenrailsysteem altijd snel in huis hebt.

Bent u installateur, groothandel, winkelinrichter of verlichtingsbedrijf en verwacht u regelmatig het Phase Track Rail Systeem bij ons te gaan bestellen, dan kunt heel eenvoudig een account aanmaken bij onze reseller Business-to-Business website www.ledverlichting-ledverlichting.nl. Onze vaste afnemers van het Phase Track Rail Systeem kunnen wij dan uitstekende kortingen bieden. Zoals gezegd, hebben wij van het Phase Track Rail Systeem altijd een ruime hoeveelheid op voorraad waardoor u bestelling altijd binnen 3 dagen in huis zult hebben.

Montage bedrijf

Wij zijn ookgespecialiseerd op het gebied van licht-reclame montage. Maar hierin zeer flexibel en multifunctioneel.

Wij kunnen als montage bedrijf dan ook op andere gebieden, naast de lichtreclame, worden ingezet. Door de ontwikkelingen van de led verlichting stappen veel bedrijven over led. Wij hebben al meerdere malen bij diverse bedrijven alles vervangen voor led. In sommige gevallen dienen er ook transformators vervangen te worden. Gezien de elektrotechnische kennis van onze monteurs is dit voor ons geen enkel probleem.

Ook op elektrotechnisch gebied kunnen wij u ondersteunen. Maar ook voor gevel beplating, plaatsen van hekken, aanleg van tuinverlichting of welke montage werken dan ook, wij kunnen u zeker van dienst zijn.

Als montage bedrijf zijn wij zeer flexibel. Wij werken landelijk en kunnen indien gewenst overal in Nederland om 7.00 uur ter plekke zijn. Daarnaast zijn wij ook in het buitenland inzetbaar. Onze monteurs zijn geregeld in het buitenland te vinden mede dankzij een aantal opdrachtgevers buiten de Nederlandse grenzen. Onze grote reclame vrije bussen vol met gereedschappen en klim materialen komen overal van pas

bottom of page