top of page

LEDVERLICHTING SOEST OFFICIEEL SLV DEALER

SLV levert armaturen en lampen uit het hogere segment. Prachtig ontworpen architectonisch armaturen. De armaturen zijn zowel geschikt voor kantoor, winkel, musea als voor in uw eigen huis. Stuur een mailtje naar ledver​lichting@online.nl om gratis de 1000 pagina's dikke catalogus vol met kleuren foto's te ontvangen.

30% KORTING VOOR U ALS PARTICULIER

Ledverlichting Soest is officieel SLV dealer en wij mogen u als particulier 30% korting geven uit het gehele assortiment van SLV. Heeft u een bedrijf dan kunnen we u nog iets meer korting geven.

VOORRAAD 30 MILJOEN, BINNEN 3 DAGEN GELEVERD

SLV heeft een voorraad van 30 miljoen. 98% van de artikelen kunnen wij binnen 3 dagen bij u leveren.

BESTELLEN

Bestellen is heel eenvoudig. U bladert online door het boek, of u besteld het boek bij ons (=gratis thuisbezorgd), u mailt ons de gewenste artikelnummers en wij sturen u de gewenste armaturen toe. Bestellingen mailt u naar: ledverlichting@online.nl

DEALER WORDEN

U kunt zich bij ons aanmelden om ook SLV dealer te worden. Heeft u een verlichtingszaak, ledbedrijf, bent u installateur, hovenier, interieurbouwer of heeft u een ander bedrijf wat levert aan de eindklant, stuur dan een mailtje naar ledverlichting@online.nl. Als SLV dealer kunt u bij ons een aantrekkelijke korting verwachten.

PAPIEREN CATALOGUS AANVRAGEN

Wilt u de papieren catalogus thuis ontvangen met ruim 600 pagina's vol armaturen en prachtige foto's. Stuur dan een mailtje naar ledverlichting@online.nl

ONLINE CATALOGUS DOORBLADEREN

Wilt u online de catalogus doorbladeren klik dan op onderstaande afbeelding. Als het nieuwe scherm opent ziet u tevens links een button om te downloaden.

bottom of page