top of page

Led verlichting

Als u op zoek bent naarled verlichting dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bestaan uit een vast team van 9 man wat zich continue bezig houdt met led verlichting. 4 medewerkers op onze kantoren en 5 monteurs welke iedere werkdag opnieuw bezig zijn met plaatsingen en montage. In tegenstelling tot andere bedrijven die zich bezig houden met led verlichting zijn wij technisch zeer goed onderlegd op het gebied van deze tak van sport. Via het Dialux systeem kunnen wij professionele lichtberekeningen maken voor u. Daarnaast is onze elektrotechnische achtergrond en vele jaren ervaring in de verlichtingsindustrie bepalend voor de positie welke wij in de markt bekleden. Wij bedienen met name groothandels, winkels en elektrotechnische bedrijven. Maar ook de particulier kan eenvoudig bestellingen bij ons doen via onze webshop.

Sinds 1996 zitten wij in het bedrijfspand aan de Beckeringstraat 39 in Soest. Met een oppervlakte van 350 m2 zijn er diverse kantoorruimtes voor onze medewerkers, magazijn voor onze voorraad en een showroom waarin alle producten welke wij aanbieden zijn te zien.

Om een compleet overzicht te kunnen krijgen van onze producten kunt u direct gaan naar onze webwinkel waarop al deze producten staan. www.ledverlichtingshop.nl.

Bent u een groothandel, installateur of een ander bedrijf wat onze producten wil gaan verkopen aan de eindgebruiker of tussenhandel dan kunt u een account aanmaken op onze B2B site www.ledverlichting-ledverlichting.nl. De prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze vaste afnemers. Een account wordt alleen goedgekeurd indien wij vast kunnen stellen dat u daadwerkelijk de producten van ons gaat door verkopen.

bottom of page