top of page

Downlighters

Naast de floodlights zijn de downlighters een andere specialiteit van Ledverlichting Soest. Tl-buizen en downlighters zijn de meest toegepaste verlichtingsvormen in winkels en kantoren. Afhankelijk van winkel- of kantoorinrichting, hoogte van het plafond, interieur, en smaak van de klant zal de juiste keuze voor de juiste downlighter zorgvuldig gekozen moeten worden. Ledverlichting Soest is gespecialiseerd in het maken van een verlichtingsplan. Wij kunnen voor u een licht berekening maken maar geven u ook de mogelijkheid geheel vrijblijvend en kosteloos een aantal van onze downlighters uit te proberen. Zo richten wij regelmatig een gedeelte van een winkel of kantoor in met onze downlighters om u op deze manier te kunnen overtuigen van onze kwaliteitsproducten. De besparing op uw energienota door gebruik te maken van onze ledverlichting is enorm. Over het algemeen is uw investering binnen 1 jaar terugverdient. Ledverlichting Soest heeft een zeer uitgebreid assortiment aan downlighters.

03 februari 2012

Bent u op zoek naar een degelijk 3-fasenrailsysteem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alles op het gebied van

3-fasenrailsysteem liggen. Daarnaast hebben wij een grote voorraad waardoor u het 3-fasenrailsysteem altijd snel in huis hebt.

Montage bedrijf

Wij zijn ookgespecialiseerd op het gebied van licht-reclame montage. Maar hierin zeer flexibel en multifunctioneel.

Wij kunnen als montage bedrijf dan ook op andere gebieden, naast de lichtreclame, worden ingezet. Door de ontwikkelingen van de led verlichting stappen veel bedrijven over led. Wij hebben al meerdere malen bij diverse bedrijven alles vervangen voor led. In sommige gevallen dienen er ook transformators vervangen te worden. Gezien de elektrotechnische kennis van onze monteurs is dit voor ons geen enkel probleem.

Ook op elektrotechnisch gebied kunnen wij u ondersteunen. Maar ook voor gevel beplating, plaatsen van hekken, aanleg van tuinverlichting of welke montage werken dan ook, wij kunnen u zeker van dienst zijn.

Als montage bedrijf zijn wij zeer flexibel. Wij werken landelijk en kunnen indien gewenst overal in Nederland om 7.00 uur ter plekke zijn. Daarnaast zijn wij ook in het buitenland inzetbaar. Onze monteurs zijn geregeld in het buitenland te vinden mede dankzij een aantal opdrachtgevers buiten de Nederlandse grenzen. Onze grote reclame vrije bussen vol met gereedschappen en klim materialen komen overal van pas

Kijk ook eens op 

www.ledindeduisternis.nl

bottom of page