top of page

Wie zijn wij

 

Ledverlichting Soest bestaat uit een enthousiast en gedreven team van experts op het gebied van ledverlichting.

Sinds 1994 houden wij ons actief bezig op het gebied van verlichting. In 2008 hebben we naast ons lichtreclamebedrijf Lightcontroll Lichtreclame een tweede bedrijf opgericht gespecialiseerd op het gebied van Ledverlichting. Zo onstond vanzelf Ledverlichting Soest. Inmiddels zijn wij toonaangevend. Wij leveren uitsluitend topproducten. Daarnaast kunnen wij lichtberekeningen voor u uitvoeren omdat wij de eulumdat files van onze producten hebben.

Ledverlichting Soest streeft naar absolute kwaliteit. Wij willen alleen een goed en eerlijk product leveren. Een product waar u als klant volledig tevreden over kunt zijn. Daarom kopen wij onze leds alleen in bij fabrieken die een uitstekende naam hebben. Het led-aanbod is enorm; de kwaliteit niet altijd even goed. Ledverlichting Soest levert uitsluitend de beste ledproducten.

Omdat wij kwaliteit en tevredenheid willen garanderen, vinden wij het belangrijk dat u in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar kunt maken. Ledverlichting Soest komt daarom vrijblijvend bij u langs om u te informeren over ons uitgebreide productaanbod. Aan de hand van rekenmodules laten wij u zien welke besparingen bij u mogelijk zijn op verlichtingsgebied. Daarnaast inventariseren wij waar u over zou kunnen gaan tot replacement of waar een (nieuw) ledproduct een betere uitkomst zou bieden.

Ledverlichting Soest heeft eigen monteurs. Dus ook voor de plaatsing van Ledverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. bel 035-6029788

bottom of page